Meest gestelde vragen

Onderstaand vindt u de meest gestelde vragen. Hebt u een vraag en staat deze hieronder niet vermeld?
Laat het ons weten via email!

Hoe kan ik mijn turnpakje het beste wassen ?

Turnkleding van Milano mag gewoon gewassen worden in de wasmachine. Stop de kleding in een waszak. Kies een een kort programma en was op max 30 graden. Gebruik bij het wassen een drupje vloeibaar wasmiddel speciaal voor fijne stoffen en voeg een kleurendoekje (color catcher) toe. Dit om kleurdoorloop te voorkomen. Direct na het wasprogramma de turnkleding uit de machine halen en liggend laten drogen. Wast u liever op de hand? Dan de turnkleding niet in het water laten staan. Niet wrijven of schuren. Een bijzonder voorzichtige behandeling wordt aanbevolen voor stoffen met pailletten en glinsters. Laat liggend drogen in de goede vorm, op een handdoek. Stop de turnkleding nooit in de droger.
Zie ook het filmpje van Milano (in het Engels) onder het menu Wasvoorschrift.

Mijn turnpakje past niet, kan ik het ruilen ?

Turnpakje/kleding mag alleen retour indien het label nog in het pakje zit, het pakje niet gedragen is en voorzien van het prijskaartje.
Indien u het pakje retour wenst te sturen informeer via info@milanogymnastics.nl naar de mogelijkheden. U ontvangt van ons het retouradres.
Stuur het pakje retour met de aankoopbevestiging uit uw mail met daarop de reden van retour zending en hetgeen u wenst wat we met de retourzending moeten doen. Bijvoorbeeld retourneren van het  betaalde bedrag (let op, de portokosten vervallen bij terugstorting van het bedrag) of een andere maat.. Het retour gestuurde wordt zo spoedig mogelijk behandeld.

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben?

Milano is een begrip in turnkleding. Alle turnkleding wordt met zorg gemaakt en de kwaliteit is hoog. Wij vinden het zeer belangrijk dat u als klant tevreden bent en graag onze turnkleding draagt. Mocht het toch zo zijn dat u niet tevreden bent over uw aankoop dan willen wij dit graag weten. Mail uw opmerking naar ons door en wij zullen deze met zorg behandelen.

Onze vereniging wil graag nieuwe turnpakjes, kan dat?

Dat kan. Via info@milanogymnastics.nl worden de bestellingen voor verenigingen apart behandeld. Via onze design studio is het mogelijk om een model uit te zoeken en de kleuren en stoffen te variƫren naar eigen keuze en smaak.
Bestellingen voor uw vereniging kan al vanaf 6 stuks in uw eigen design, ons design, uw club kleuren of een kleurcombinatie die u kiest. Omdat de kleding altijd speciaal voor u gemaakt wordt kunt u deze nog jaren na bestellen. Retourneren van een clubpakje is niet mogelijk.
Vraag naar de mogelijkheden. U ontvangt zo spoedig mogelijk een digitaal design en de bijbehorende prijzen.