Informatie

Voordat u onze webshop ingaat kunt u hier nuttige informatie en tips vinden. Tevens vindt u bij de link FAQ antwoorden op de meest gestelde vragen.

Bestelproces

De werking van de webshop wijst zich vanzelf. In de webshop staan aan de rechterkant van uw scherm de diverse productgroepen (turnpakjes heren, turnpakken dames etc.) waaruit u uw keuze kunt maken. Binnen deze productgroepen vindt u een aantal artikelen waaruit u kunt kiezen. Klik voor een gedetailleerde beschrijving op de foto. Artikel naar wens, klik dan op de juiste maat plus het aantal en druk op de knop ‘Bestel’. Doorloop alle stappen en vul de gevraagde informatie in.

Betaling

Voor bestellingen binnen Nederland kunt u binnenkort enkel kiezen voor iDeal. Op dit moment is dit nog niet mogelijk maar kunt u kiezen voor Overschrijven.

Bestellingen uit Belgiƫ

Hier kan enkel gekozen worden voor Overschrijven. Wij verzoeken u het te betalen bedrag binnen 14 dagen over te maken op rekeningnummer: BE68 3770 3467 7234 t.n.v. Gymtex.
Vermeld hierbij het ordernummer die in de bevestigingsmail staat aangegeven. Zodra uw betaling bij ons binnen is gekomen nemen wij uw bestelling in behandeling. Wij sturen uw bestelling naar u toe zodra deze bij ons binnen is gekomen.
Leveringen aan Belgiƫ worden altijd gedaan via pakketpost.

Levertijd

Indien uw bestelling voorradig is, dan heeft u deze binnen enkele dagen in huis. Bestellingen dienen per vooruitbetaling te worden voldaan. Echter, het kan zijn dat het door u gekozen artikel bij ons niet meer voorradig is. In dat geval wordt het voor u besteld. Hier wordt de kleding uit de collectie vanuit voorraad geleverd. U kunt een levertijd aanhouden van circa 2,5 week. Indien het door u gekozen artikel niet meer voorradig is dan wordt deze opnieuw gemaakt. In dat geval duurt de levering langer en dient u 4 tot 6 weken aan te houden. Let op! De voorraad status van onze winkel wordt niet aangegeven op de site. Wilt u zeker weten hoe lang de levering duurt neemt u dan even contact met ons op via email.

Belangrijke mededeling

De collectie modellen die in de aanbieding zijn mogen niet geruild worden.